Párterápia, párkapcsolati tanácsadás Budapesten

Két ember, két világ.

Párterápia Budapesten

Még a hosszú évek óta boldogságban és harmóniában élő párok élete is vehet olyan váratlan fordulatot, vagy terelődhet lassan, szinte észrevétlenül olyan mederbe, ami válságba sodorja a kapcsolatukat.

Bármilyen forrásból fakadó párkapcsolati krízisről legyen szó, minden esetben igaz, hogy a pozitív változáshoz mindkét félnek akarnia kell a megoldást.

Ha a párok, házastársak azonosan viszonyulnak a kialakult helyzethez, vagyis egyikük sem szeretné, hogy a kapcsolatuk menthetetlenül zátonyra fusson, akkor mindenképp szükség van a hatékony kommunikációra.

Amennyiben ez nem megy a problémát tovább mélyítő feszültség nélkül, célszerű párterapeuta segítségét igénybe venni.

Párterápia - ha segítség kell

Párkapcsolati tanácsadás: Két ember, két világ

Két ember mindig két világot jelent, eltérő múlttal és tapasztalatokkal. A párkapcsolati tanácsadás során ezt a két világot ismerjük meg és illesztjük össze egy működő egységbe.

A két fél, ahelyett, hogy ledarálja vagy tönkreteszi, elkezdheti gazdagítani, boldoggá és szabaddá tenni egymást. Sok esetben a párok csak az utolsó pillanatban jelentkeznek be, annak reményében, hogy a kapcsolatuk még megmenthető, pedig minél korábban ismerik fel, hogy elindultak a lejtőn, annál könnyebb jó irányba terelni a kapcsolatot.

A még időben segítségért folyamodók életében nagy eséllyel meghatározható a probléma gyökere, mert a kapcsolatban még nem uralkodtak el a romboló, negatív érzelmek, még képesek kifejezni az érzelmeiket, és túl akarnak jutni a parttalan vitákon vagy egymás hibáztatásán.

Párkapcsolati tanácsadás - hogy rendbe jöjjenek a dolgok

A leggyakoribb párkapcsolati problémák:

A Mandula Pszichológián elérhető párkapcsolati tanácsadás a következő problémák esetén nyújt szakszerű segítséget
  • Párkapcsolati és családi konfliktusok
  • Párkapcsolati kommunikáció megromlása
  • Megcsalás
  • Válás
  • Elhidegülés
  • Meleg párok problémái

Családi és párkapcsolati tanácsadó szakpszichológusként olyan embereket gyűjtöttem magam köré, akik az enyémhez hasonló szemlélettel dolgoznak, és nyugodt szívvel tudom hozzájuk küldeni azokat, akik számomra fontosak.

Csapatban dolgozunk. Párkapcsolati és egyéni problémánk esetén rendelőnkbe online is foglalhat időpontot, akár családterapeutát, kognitív viselkedésterapeutát vagy szexuálpszichológust keres Budapesten.

A harmónia megtalálása a pszichológus segítségével